Vooraf
Actueel
Inleidingen
De lichtgebeden
In groepen
Links

Lichtgebed 1-10 Lichtgebed 11-20 Lichtgebed 21-26 Lichtgebed 27-40 Lichtgebed 41-54 Lichtgebed 55-64

 

 

De lichtgebeden


De Lichtgebeden zijn er om elke dag te doen, om het lichaam te trainen en de verbinding met de Planetaire Hiërarchie te versterken, zodat in die verbinding continuďteit en stabiliteit ontstaat in Naam van de Universele Liefde. Deze gebeden bestaan uit klank in voortdurende verandering en manifestatie voor Alles wat leeft en bloeit, zichtbaar en onzichtbaar.

Wanneer u deze doet zult u van tijd tot tijd bemerken dat er in uw lichaam veranderingen optreden die niet verklaarbaar zijn. Ook kunt u zeer uitzonderlijke ervaringen hebben. Laat u hierdoor echter niet afleiden, maar ga eenvoudig verder. Als u echter niets merkt betekent het niet dat u het niet goed doet, ook dan kunt u rustig verder gaan.

Het licht dat u oproept wordt begeleid door de Planetaire Hiërarchie, die het stuurt waar het gaan moet overeenkomstig uw DNA. De oefeningen zijn kort en contemplatief; dit is iets anders dan meditatief. De snelheid ligt op een veel hoger niveau zodat uw verstand niet kan "ingrijpen".
Deze Lichtgebeden gaan in de 3e en 4e dimensie, het aardse en het zielenrijk. Daardoor ontstaan op hetzelfde ogenblik verschillende ontwikkelingen.

Bij het doen van de Lichtgebeden gebeuren er twee dingen:
1. Wij bouwen een nieuw morfogenetisch veld van Eenheid
2. Wij bouwen een nieuw energieveld in ons lichaam op, waardoor de organen zich zullen vernieuwen door deze andere energiehuishouding.

In de dagelijkse praktijk kunt u als volgt te werk gaan:
Neem het besluit deze Lichtgebeden te doen en hieraan dagelijks 20 minuten te besteden, 10 minuten s ochtends, 5 minuten s middags en 5 minuten s avonds. Doe in deze tijd wat u kunt. Naarmate de Lichtgebeden sneller gaan, in het bioritme van het lichaam zijn ingevoerd, kunt u er meer doen. Houd de volgorde van de eerste fase aan. Het begint met een ochtendoefening, weer een ochtendoefening etc, totdat u een oefening krijgt die bijvoorbeeld s avonds gedaan moet worden. Doe de betreffende Lichtgebeden elke ochtend en de avondoefening s avonds en zo verder. Dan komt er een oefening voor de middag, deze voegt u ook in het dagelijkse programma. Wanneer u verder gaat heeft u 3 keer daags contact, dat uzelf bewust opneemt. Dit zal ongemerkt groeien naar een intuďtief 24-uurs contact. Daar hoeft u niet aan te denken; het gebeurt in het onderbewuste.

Het wordt nu tijd om te beginnen met het doen van de Lichtgebeden en houdt daarbij een aantal punten goed in de gaten:
• doe de Lichtgebeden in volgorde (in elk geval tot en met nummer 26);
• ga niet de "krenten" uit de pap vissen;
• neem vooral de tijd om een Lichtgebed “goed” te doen voordat je met de volgende begint. Laat je niet opjagen en jaag jezelf ook niet op;
• probeer ze steeds sneller te doen zonder "korte bocht";
• alle Lichtgebeden kun je doen door gedachtekracht. Maar houdt voor gewoonte dat je minstens één keer per week de Lichtgebeden doet met beweging, geluid en ademhaling. Het menselijk herinneringsvermogen zit in het bioritme van het lichaam, maar het is goed om dit van tijd tot tijd "in stand te houden" (celherinnering).

Klik in het menu links om naar de Lichtgebeden te gaan. N.B. De tekeningen ontbreken nog; zij volgen binnenkort.

Lichtbegeden uitprinten?

Wilt u de Lichtgebeden uitprinten zonder opmaakproblemen? Klik dan met uw rechter muisknop hier en kies voor 'Doel opslaan als'. U kunt ze dan alle 64 in PDF-formaat downloaden en daarna in zijn geheel of per stuk afdrukken.

Om dit formaat bestand te bekijken hebt u de gratis Acrobat Reader nodig. Klik hier om deze op te halen.

 

 

Copyright 2003
Stichting Schild van Licht